zaterdag 26 januari 2013

Magnoliatakken

Ondanks dat het sneeuwt had ik toch zin in wat voorjaar in huis. Voor een vriendin ging ik naar de bloemist en daar heb ik een boeketje van wit/groene tulpen en magnoliatakken laten maken en mezelf ook getrakteerd op deze prachtige takken....
in de kamer....
en in hal....
Fijn weekend allemaal! Groetjes Peggy

dinsdag 22 januari 2013

De Gordijnen hangen.....

Zo, weer een klus die we af kunnen strepen... de gordijnen! Boven en in de keuken hingen ze al en vorige week zijn die van de woonkamer dan ook gekomen. Het is even in etappes gegaan omdat het best een uitgave is en we in de woonkamer geen inkijk hebben hebben we die ruimte voor het laatst bewaard. Het resultaat mag er zijn vind ik en ben er dan ook erg blij mee. Het maakt het toch "af".
Gelijk ook weer gezellig voorjaarsbolletjes voor het raam gezet...
Vandaag heerlijk genoten van het zonnetje in het bos! Zo mag het voorlopig wel even blijven. Droog en vriezend weer met zon! Benthe genoot ook volop!
Groetjes Peggy

dinsdag 15 januari 2013

Hop paardje hop

Misschien is er wel een nieuwe verzameling geboren, oude speelgoedpaarden. Ik had ze al wel eens op verschillende blogs voorbij zien komen en vond ze altijd prachtig. Ook stonden ze in het boek van Nina Hartmann. De afgelopen tijd heb ik er ook 2 aangeschaft. 1 staat er op de slaapkamer en de andere voor het raam in de keuken.
Het ziet er in de tuin allemaal nog kaal uit maar dat komt omdat we er pas een half jaar wonen en alles moet natuurlijk nog groeien ;-)
Nu ik het toch over het nieuwe huis heb. Dit is de voorkant. De voortuin is aangelegd en nu maar hopen dat alles goed aanslaat en het allemaal een beetje vlot wil groeien.
Groetjes Peggy